radix NL

Geboortehoroscoop Nederland

Met de Zon in Vissen en Kreeft ascendant  , belangrijk  punten tijdens de geboorte in een Water teken.
Dat wilt zeggen dat ons land emotioneel gevoelig bent en  gericht op familiebanden.
Ongeacht dat  voor buiten wereld we staan als een sterk pancier we zijn toch erg kwetsbaar. Kreeft van nature beschermend, moederlijk. Vissen zijn dromerig.  Voor beiden belangrijk  herinneringen uit het verleden, vooral voor Kreeften traditie en veilige levensomgeving.
Deze twee tekens absoluut niet oorlogszuchtig (  in tegenstelling  van Ram of Schorpioen) .  Zij streven naar harmonie.  
Vissen en kreeften zijn door en door kwetsbaar, gevoelig, dromerig en lijden vaak in stilte. Zij  hebben grote behoefte om te worden bemoederd.
Dit is de reden dat ze altijd iemand nodig hebben die hen begrijpt en steunt. (lees  politiek geschiedenis Nederland  ) Door hun kwetsbaarheid en gevoeligheid vinden zij het moeilijk te leven en zich goed te voelen in deze gewelddadige wereld. Niettemin zijn zij koppig en niemand kan hen dwingen iets te doen wat zij niet willen of ergens aan mee te werken waar zij niet achterstaan. In een omgeving waar zij zich vertrouwd voelen, raken ze snel gehecht. Daarom een land  met deze ascendant  vaak moeite mee hebt  of aarzelt ze een beetje als het gaat om het aanbrengen van veranderingen in hun levensomgeving.  Zich bloot geven naar anderen toe, kost hen de grootste moeite en vooral als het om emotionele gevoelens gaat, kunnen zij weleens dichtklappen.
Op momenten dat zij zich veilig voelen en in vrede leven  kunnen zij zich vrijgevig tonen aan  anderen. Maar in het tegenovergestelde geval, accepteren zij geen enkele kritiek en laten zij zich gemakkelijk krenken door de woorden van anderen. Dan kruipen zij in hun schulp en laten niets meer van zichzelf zien uit angst om opnieuw te worden gekwetst.

Time-Converter zet lokale tijd naar GMT, en toont ook de geografische coördinaten van de steden
**************************************************************************************

Comments are closed.